Legjobb használtautó hirdetés ever

Eladóvá vált anyámék francia szarja - kezdi hirdetését a Jófogáson egy hirdető, és hasonló stílusban is folytatja. Egy Renault-ra gondol egyébként, ha ez nem lenne világos. A szöveg önmagában műalkotás, Örkényt juttathatja eszünkbe elsősorban, főként az ilyen mondatok miatt: "Törve sosem volt, bár idén nyáron egy paraszt kombájnos meghúzta a bal első részét, amit amikor apám meglátott, letérdelve 2 órán keresztül zokogott." :D

A hirdetés azóta törölve lett, de a cachékból elő lehetett varázsolni, gyorsan rögzítettem:

üzlet szülő marketing

üzlet szülő marketing

üzlet szülő marketing

0 Tovább

Un-in-stal!

A ma reggeli be nem jelentett taxistüntetés résztvevői gyújtó hangú beszédekben követelték, hogy Putyin, Tarlós ésvagy Zrínyi Ilona azonnal szedje le az internetekről az Über alkalmazást. A megmozdulás szereplői követelik továbbá a Belváros-Szent Lélek tér-Hargita háromszögben az ingyen wifi fizetőssé tételét sőt különadóval sújtását.

paraszt profit üzlet

0 Tovább

Keress annyit az EB-n, mint egy válogatott focista!

Tegnap megvolt tehát a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság sorsolása, immár tudjuk, hogy ki kivel játszik a csoportmeccsek alatt. Minket persze elsősorban az érdekel, hogy

nekünk hogyan lesz ebből pénzünk!

futball üzlet franciaország sportfogadás tippek

0 Tovább

Tedd a fa alá egy pornósztár vagináját!

Kisbabás apukák számára lehet kifejezetten szép és hasznos karácsonyi ajándék Ashley Blue fenekének és nemi szerveinek élethű sextoy-mása.

video csajok marketing vállalkozás üzlet reklám szex

A Cyberskin Ashley Blue Pussy and Ass Masturbator remek megoldás a szülést követő hetekben, amikor anyunak sem egészségi állapota, sem hangulata nem megfelelő a szexuális együttléthez. Azzal gesztussal viszont, hogy egy pornósztár művagináját adja ajándékba férjének, nem csak az ünnepek meghittségéhez járul hozzá, de a szülés utáni válsághelyzetet is nagyban enyhíti.

A terméket maga a modell, Ashley Blue sokszoros AVN Award díjas színésznő mutatja be az alábbi videóban:


Még több remek tipp a Facebook-oldalamon>>

0 Tovább

Alapítsunk egyházat!

Megnéztem a moziban ezt a csientológus filmet, hát letettem a hajam majdnem. Mekkora ötlet! Ott a faszi, Doktor Humbug, aki lenyúlt pár freudista alaptételt a múltbéli lelki sérelmek elraktározódásáról, kicsit megforgatta ugyan, de épp csak az íze végett, majd kiköpte úgy, az jöjjön ki belőle, még a pszichológusok a kontárok. Igaz, pluszba mellé tett valami barométert, ami tétre-befutóra megmondja, ki mikor mennyire bántott meg (10-ből 8-szor anyád), hogy amiatt ma is fal felé fordulsz, és ezeket nyilván koccoltatni kell, köszönjük, hogy benézett, 1500 dollár lesz.

Igaza van a Táncoslábú Hollywoodi Sztárnak, ez a csávó ZSENI!

profit üzlet vallás film

0 Tovább
«
12

Csóró Apu

blogavatar

Kockáztass, vállalkozz: csinálj gyereket!

De, motiválóblog.

csoroapu KUKAC gmail PONT com

Követők

Csóró Apu