Amit senki nem mond ki az olimpiáról

Egyetlen mondatot, egyetlen gondolatot várnék el azon emberek kb. 99%-tól, akik aláírtak, vagy épp standot borítottak fel, lájkoltak vagy diszlájkoltak, megosztottak, hozzászóltak és marha büszkék a fentiek bármelyikére:

0 Tovább

Legjobb használtautó hirdetés ever

Eladóvá vált anyámék francia szarja - kezdi hirdetését a Jófogáson egy hirdető, és hasonló stílusban is folytatja. Egy Renault-ra gondol egyébként, ha ez nem lenne világos. A szöveg önmagában műalkotás, Örkényt juttathatja eszünkbe elsősorban, főként az ilyen mondatok miatt: "Törve sosem volt, bár idén nyáron egy paraszt kombájnos meghúzta a bal első részét, amit amikor apám meglátott, letérdelve 2 órán keresztül zokogott." :D

A hirdetés azóta törölve lett, de a cachékból elő lehetett varázsolni, gyorsan rögzítettem:

üzlet szülő marketing

üzlet szülő marketing

üzlet szülő marketing

0 Tovább

Un-in-stal!

A ma reggeli be nem jelentett taxistüntetés résztvevői gyújtó hangú beszédekben követelték, hogy Putyin, Tarlós ésvagy Zrínyi Ilona azonnal szedje le az internetekről az Über alkalmazást. A megmozdulás szereplői követelik továbbá a Belváros-Szent Lélek tér-Hargita háromszögben az ingyen wifi fizetőssé tételét sőt különadóval sújtását.

paraszt profit üzlet

0 Tovább

Keress annyit az EB-n, mint egy válogatott focista!

Tegnap megvolt tehát a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság sorsolása, immár tudjuk, hogy ki kivel játszik a csoportmeccsek alatt. Minket persze elsősorban az érdekel, hogy

nekünk hogyan lesz ebből pénzünk!

futball üzlet franciaország sportfogadás tippek

0 Tovább

Tedd a fa alá egy pornósztár vagináját!

Kisbabás apukák számára lehet kifejezetten szép és hasznos karácsonyi ajándék Ashley Blue fenekének és nemi szerveinek élethű sextoy-mása.

video csajok marketing vállalkozás üzlet reklám szex

A Cyberskin Ashley Blue Pussy and Ass Masturbator remek megoldás a szülést követő hetekben, amikor anyunak sem egészségi állapota, sem hangulata nem megfelelő a szexuális együttléthez. Azzal gesztussal viszont, hogy egy pornósztár művagináját adja ajándékba férjének, nem csak az ünnepek meghittségéhez járul hozzá, de a szülés utáni válsághelyzetet is nagyban enyhíti.

A terméket maga a modell, Ashley Blue sokszoros AVN Award díjas színésznő mutatja be az alábbi videóban:


Még több remek tipp a Facebook-oldalamon>>

0 Tovább
«
12