Ami a Star Warsból kimaradt

0 Tovább

A férfi bukása

bukás szex apa gyerek

Nincs nagy kapcsolatom a mai tinikkel, nem mondhatom, hogy nagyon ismerem az életfelfogásukat. Az én gyerekeim még óvodáskorúak, a haveri köröm pedig hozzám hasonlóan késő harmincas-kora negyvenes családapákból, elváltakból és örök facérokból áll. Az viszont feltűnt, hogy egyre több helyen írnak arról, hogy az 1990 után születtek tömegesen nyújtják ki a gyerekkort azzal, hogy nem akarnak elköltözni a szüleiktől, és inkább néznek online pornót, mint hogy megpróbálkozzanak felszedni egy lányt.

Gyerekek, nektek mi a franc bajotok van?!

0 Tovább

És te melyik filmes apu vagy?

Anyám ilyennek hisz:

apa film lista

0 Tovább

Mit tegyünk, ha sír a gyerek?

apa gyerek baba tippek

0 Tovább

Charlie Sheen HIV-pozitív

Minden csóró apu ikonikus példaképe, az életcsászárság felkent pápája, a drogok-kurvák Maradonája (oh wait a minute…) a minap élő tévéadásban jelentette be, hogy HIV-pozitív. Amiben az az igazán meglepő, hogy mennyire nem meglepő.

csapatás celeb szex

Ha a Facebookon éled az életed, márpedig ne álltasd magad, ott éled, akkor hozzászoktál ahhoz, hogy mindig_a_jók_mennek_el, hogy az ilyen két lábon járó mérgező vegyi tartályok, mint Keith Richards vagy Charlie Sheen akármit tolnak akárhova és fordítva, úgyis túlélik az atomháború utáni utolsó baktériumot is, sőt meg is fogják dugni azt. Így most tökre úgy néz ki, mintha egyszer valami úgy történne a világban, ahogy azt tanították, hogy aki nem viselkedik istennek tetszően, azt elviszi a rézfaszú bagoly. És lássuk be, szakmán és ismerősi körön belül alig akad bárki, aki a HIV-leletén kívül bármi pozitívat tudna mondani Charlie Sheenről.

0 Tovább
«
12

Csóró Apu

blogavatar

Kockáztass, vállalkozz: csinálj gyereket!

De, motiválóblog.

csoroapu KUKAC gmail PONT com

Követők

Csóró Apu