Brad Pitt és Angelina Jolie válása egyetlen gifben

0 Tovább

Kurva lesz-e a lányodból, ha Való Világot néz?

Jó tizenöt éve, amikor a magyar tévécsatornákon is megjelentek a reality show-k, egészen másképp álltunk még hozzá a műfajhoz. Akkor még egy relatíve szűk értelmiség réteg privilégiumának és feladatának számított nyavalyogni és felháborodni azon, miféle példát mutat ez a műsor a fiataloknak. Hogy az érvényesülés útja nem a tanulás és a munka, hanem faszkalapkodás a kamerák előtt. Aztán ez a szélmalomharc szépen lecsengett, a kritika lehetősége pedig demokratizálódott, ma már a legtöbb Való Világról szóló cikk alatti komment arról szól, hogy mi ez a mocsok. Ami számomra ebből érdekes, az erre adott újértelmiségi reakció: hogy vegyék már tudomásul, ez egy szórakoztató műsor, e szerint kell kezelni.

szex celeb paraszt

0 Tovább

Charlie Sheen HIV-pozitív

Minden csóró apu ikonikus példaképe, az életcsászárság felkent pápája, a drogok-kurvák Maradonája (oh wait a minute…) a minap élő tévéadásban jelentette be, hogy HIV-pozitív. Amiben az az igazán meglepő, hogy mennyire nem meglepő.

csapatás celeb szex

Ha a Facebookon éled az életed, márpedig ne álltasd magad, ott éled, akkor hozzászoktál ahhoz, hogy mindig_a_jók_mennek_el, hogy az ilyen két lábon járó mérgező vegyi tartályok, mint Keith Richards vagy Charlie Sheen akármit tolnak akárhova és fordítva, úgyis túlélik az atomháború utáni utolsó baktériumot is, sőt meg is fogják dugni azt. Így most tökre úgy néz ki, mintha egyszer valami úgy történne a világban, ahogy azt tanították, hogy aki nem viselkedik istennek tetszően, azt elviszi a rézfaszú bagoly. És lássuk be, szakmán és ismerősi körön belül alig akad bárki, aki a HIV-leletén kívül bármi pozitívat tudna mondani Charlie Sheenről.

0 Tovább

Terhesek és szexik

Tedd a szívedre a kezed és úgy kommenteld: rohannál neki az éjszaka közepén fagyiért/kovászos uborkáért vagy igen? TOP 15 terhesen szexis celebfotó a klasszikus Demi Moore-tól Britney Spears és Kim Kardashian pocakján át Pirner Almáig!

A mai napig nincs konszenzus, hogy a nőiség, a természetesség, hovatovább a feminizmus - jóllehet részleges - diadala, vagy aprópénzre váltott magánélet, a legalanatasabb fajtából.

Hát most se fogjuk eldönteni!

1. Demi Moore

celeb terhes lista szex

0 Tovább