A Barbie-féle testképtorzulás

Miért nem lehetnek sikeresek hosszú távon a "valódi szépség" kampányok?

Barbie-effektusnak nevezzük azt, amikor a nők egy olyan eszményi testalkatot céloznak meg, amelynek elérése teljesen életszerűtlen. Magyarul olyan vékonyak akarnak lenni, mint a kifutók agyonéheztetett/hánytatott modelljei, a tévében csillogó ruhákban felvonuló celebek - és ezt a mintát már egészen kisgyermek korúk óta látják maguk előtt, hiszen a világ leghíresebb lányoknak készült gyerekjátéka, a Barbie baba is épp ilyen nádszálvékony. A kislányok tehát ijesztően korán, akár három-négy évesen szó szerint kezükhöz kapják a mintát, íme, így néz ki egy felnőtt nő.

Lószart néz így ki.

test testkép csajok marketing reklám

0 Tovább

A szexizmus vajon mi?

Észrevettétek, hogy mostanában úton-útfélen dobálóznak a szexista szóval? Mármint a neten, nyilván. Férfiak, nők, főként ha minősíteni akarnak reklámot, tévéműsort, politikai felszólalást, a jól bejáratott szitokszavak mellé most már kötelező jellegűen beleveszik, hogy szexista. Ez egy egészen új jelenség, mármint ennek a kifejezésnek az ilyen sűrű használata, szerintem még öt éve se vádolt senki cikkeket, videókat, plakátokat szexizmussal ilyen mértékben, míg most egyre több publicista (akik öt éve is publikáltak) és kommentelő (akik öt éve is kommenteltek) napi szinten odagépeli, hogy ez meg ez szexista.

reklám szex marketing csajok

0 Tovább

Tedd a fa alá egy pornósztár vagináját!

Kisbabás apukák számára lehet kifejezetten szép és hasznos karácsonyi ajándék Ashley Blue fenekének és nemi szerveinek élethű sextoy-mása.

video csajok marketing vállalkozás üzlet reklám szex

A Cyberskin Ashley Blue Pussy and Ass Masturbator remek megoldás a szülést követő hetekben, amikor anyunak sem egészségi állapota, sem hangulata nem megfelelő a szexuális együttléthez. Azzal gesztussal viszont, hogy egy pornósztár művagináját adja ajándékba férjének, nem csak az ünnepek meghittségéhez járul hozzá, de a szülés utáni válsághelyzetet is nagyban enyhíti.

A terméket maga a modell, Ashley Blue sokszoros AVN Award díjas színésznő mutatja be az alábbi videóban:


Még több remek tipp a Facebook-oldalamon>>

0 Tovább

Mégis kit zavar a nagy fenék?

Van pár dolog a női divatban, amit mi férfiak képtelenek vagyunk megérteni. De ami azt illeti, nem is nagyon szoktunk gondolkodni rajta. Itt ez a fenékméret kérdése is, amivel kapcsolatban egy nőt viszonylag könnyen a sírásig lehet sérteni, mintha a lelkük manifesztálódna a csípőtájon.

motiváció tippek csajok szex

A "kis fenék = jó, nagy fenék = rossz" úgy lett alaptétel a szexiség kiskátéjában, hogy a férfiakat, mint általában, senki nem kérdezte. A nők ezt kitalálták, mint egyébként is ezt az egész karcsúság-fétist és egy részük testi-lelki tortúrának teszi ki magát, hogy egy általa ideálisnak gondolt szint alatt tartsa a méretszámokat, más részük pedig az utcára is fél kimenni, mert szégyelli a seggét.

0 Tovább

5 szexi magyar színésznő, akit el tudnánk képzelni Bond-lányként


1) Kerekes Vica

lista mozi csajok szex

Igazi femme fatale, megdöglesz érte. A vörös hajzuhatag és a diszkrét szeplők ráadásul egyfajta védjegyet képeznek nála, így még azt se mondhatjuk, hogy tucatszépség, akit bármikor le lehetne cserélni. Modern kori, a kisugárzásával és képességeivel maximálisan tisztában lévő Bond-lányként funkcionálna jól. Eva Green-típusnak mondanám, leszámítva, hogy Vica még szebb.

0 Tovább