Post-truth - Az igazság odaát van?

Tények helyett az érzelmek döntenek - nem mondod?! Valakik megint felfedezték a meleg vizet.

A mai napon beiktatják/beiktatták Donald Trumpot az USA elnökének. Ő az, akinek nevére a kommunikációs szakemberek azonnal a post-truth kifejezésre asszociálnak még jó pár évig. Mintha ez a jelenség valami új dolog lenne, Trump, az orosz hackerek, a Facebook, meg egyáltalán a 21. század káros mellékterméke. Nem az.

facebook politika internet siker

0 Tovább

Kamu a megbánós zsebtolvaj videója

Kering most ez a videó/gif a neten, amin egy "zsebtolvaj" egyszer csak "észreveszi", hogy felvette őt a biztonsági kamera, ezért inkább visszaadja a pénztárcát, aztán némán bocsánatért könyörög. Kár, hogy kamu.

Az egy dolog, hogy rázkódik a kamera, tehát valaki a kezében tartja, ami biztonsági kameránál ritkán fordul elő. De az ötletet egy alig pár hónapos felvétel szolgáltatta vicces barátainknak: ezen az augusztusi videón ugyanez a szituáció zajlik le, csak nagyságrendekkel hihetőbben előadva (1:22-nél veszi ki a zsebéből, és aztán...)

Semmi gond, mindenki lop, a neten pedig pláne kifizetődő lenyúlni az ötleteket, hiszen a lájkolók töredéke jön csak rá, hogy nem eredeti az ötlet. Erről itt írtunk bővebben.

További sok-sok másolt és eredeti tartalom a Facebook-oldalamon: facebook.com/csoroapu

0 Tovább

A Facebook az oka Trump győzelmének? Ugyan már!

Van most ez a hisztis újságíró csürhe, amelyik minden ujjával a Facebookra mutogat, mondván, az oldal a dezinformálás kénköves melegágya, ilyenformán a médiabohóc Donald Trump elnökké választásának legfőbb felelőse. Mert hogy a platform az ő profin (nyilván hitelesen és elfogulatlanul) megírt cikkeit egy szinten kezelte azzal, ha valami önjelölt félhülye véleményvezér írt egy blogposztot arról, hogy Clinton pedofilokat rejteget a pincéjében, meg egyébként is földönkívüli. Gyerekek, ácsi...

0 Tovább

Mire vigyázzunk a céges karácsonyon?

Az Erzsébet utalványban számított bónuszok kiosztását követően csatak részegre issza magát mindenki, ami elkerülhetetlenül torkollik fénymásolón lebonyolított alkalmi szexuális együttlétekbe. Ismerős?

Rengeteg téveszme kering a céges karácsonyi partik körül. Kell-e tőle tartani? Mit szabad és mit nem? Tegyük tisztába a dolgokat!

5 tipp céges karácsony elé!


1) A hölgyek semmiképp ne érezzék kellemetlennek, ha már otthon a bugyijukból kihullik az ágazatvezető jeggyűrűje. Az év ezen szakaszában ez a legkonzervatívabb gyermek-játszóházat üzemeltető cégeknél is előfordul. Jelezzük valahogy a kollégának, hogy nálunk maradt az ékszer és diszkréten jutassuk vissza neki!

vállalkozás lista facebook tippek szex

2) Fontos, hogy ne várjuk folytatást január 1-től! Legyünk tisztában vele, ahogy azt a régi mondás tartja: ami a karácsonyi céges bulin történt, az a karácsonyi céges bulin is marad!

3) A marketingesekkel ne akarjunk versenyt inni! Főleg a nőkkel ne!!!

vállalkozás lista facebook tippek szex

4) Ha mégis túltoltuk a #mulatási-t és ráhánytunk a beszállítokkal kötött szerződéseket gyűjtő mappákra, amikből eredetileg a dobogót raktuk össze a karaoke-hoz, lehetőségeinkhez képest vegyünk részt a káreltakarításban!

Fontos ugyanakkor sem az erotikus tartalmú, sem az alkohollal összefüggésbe hozható túlkapásainkat NE TERHELJE LELKIISMERET-FURDALÁS! Az ünnepek után nem kell emiatt lehajtott fejjel elsuhannunk a pénzügyes kolléga mellett! A közmegegyezés egyértelmű az ilyen esetekre: soha nem beszélünk arról, ami a céges karácsonyon történt! Mindemellett igyekezzünk nem visszaélni ezzel!

5) Go offline! Tudom, durván hangzik, de NE csatlakozz a wifire, és KAPCSOLD KI a Facebook app-ot a mobilodon! Régen azt mondtuk, ne telefonálj az exednek részegen, ma pedig hogy ne posztolj részegen arról, hogy az ügyvezető mikulássapkát húzott a péniszére!

vállalkozás lista facebook tippek szex

És ne is fotózz, mondván, "jó lesz ez még később!" Találj valami kompromittálót év közben és zsarolj azzal, de ne a karácsonyi bulit használd fel az előmeneteledre, mert ez a legnagyobb illetlenség!


Ne bízd a véletlenre, kövess inkább a Facebookon is>>

0 Tovább

Facebook-oldalt kezelni vs. gyereket nevelni

Túl az első hónapon az első szó a köszöneté, hiszen cirka 40 ezer klikket számolhattam össze. A második (és ettől felfelé) viszont a hogyan-továbbé, hiszen egy percig se feledjétek, hogy nem azért osztok itt életmódtanácsokat, hogy nektek jobb legyen, hanem hogy nyerjek egy kilót.

lista facebook gyerek profit üzlet szülő online marketing vállalkozás

Ennek szellemében létre is hoztam egy Facebook rajongói oldalt:

facebook.com/CsoroApu

Illetve rögtön kapok az alkalman, mert rájöttem, hogy egy Facebook-oldal kezelése és a gyereknevelés megannyi tekintetben hasonlít egymásra. Íme közülük 10:

1) Ha először csinálod, elolvasol egy csomó how-to anyagot, szakirodalom tömkelegét, akár még előadásokra is eljárhatsz és természetesen megkérdezel a környezetedben mindenkit, akinek már van tapasztalata. Majd furán nézel, amikor konstatálod, hogy mindenki másra esküszik.

2) Később rájössz, hogy miért: mert nincs két ugyanolyan gyerek/fb-oldal, és mindegyik mást igényel.

0 Tovább
«
12