Januári gondolatok

0 Tovább

Ez a baj a fiatalokkal!

Lusták, beképzeltek, önzőek és egyáltalán: életképtelenek - ez az úgynevezett Y-generációval szemben legtöbbet megfogalmazott kritika. És minderről persze az Internet tehet.

gyerek szülő internet youtube video

0 Tovább

A papi erőszak útjai kifürkészhetetlenek

Senkinek semmi köze hozzá, hogy megkeresztelitek-e a gyereket. De tudd azt is, hogy neked sem kötelező ezért bármit elszenvedni.

erőszak gyerek

Előre bocsátom, hogy a családunk többék-kevésbé katolikus, a feleségem a többé, én a kevésbé, de azért a semminél ez is több. Nem volt számunkra kérdéses, hogy megkereszteljük-e a gyerekeinket, még akkor sem, ha a közeli és távoli rokonok, nem hogy hozzánk képest is kevésbé, de némelyikük egyáltalán nem mondható vallásosnak, ellenben kifejezetten viszketést kapnak a tömjénszagtól. És ez rendben is van így, mi sem mondjuk nekik, hogy legalább divatból jöjjenek éjféli misére Szenteste, mert a kókusztejet sem erőltetem, csak mert nekünk ízlik, hát nem tartjuk mi hülyének a másikat ettől, mindenki éljen azon szokásaival, amik neki fontosak, a másik ebbe ne pofázzon bele. Viszont a körzeti megbízott paptól a szülő kifejezetten azt várná előzetesen, hogy mosolyogva és tárt karokkal fogadja, ha az karján csecsemővel bekopog a plébánián, hogy dicsértessék, keresztelnénk. Na mi nem ezt kaptuk.

0 Tovább

Ami a Star Warsból kimaradt

0 Tovább

A férfi bukása

bukás szex apa gyerek

Nincs nagy kapcsolatom a mai tinikkel, nem mondhatom, hogy nagyon ismerem az életfelfogásukat. Az én gyerekeim még óvodáskorúak, a haveri köröm pedig hozzám hasonlóan késő harmincas-kora negyvenes családapákból, elváltakból és örök facérokból áll. Az viszont feltűnt, hogy egyre több helyen írnak arról, hogy az 1990 után születtek tömegesen nyújtják ki a gyerekkort azzal, hogy nem akarnak elköltözni a szüleiktől, és inkább néznek online pornót, mint hogy megpróbálkozzanak felszedni egy lányt.

Gyerekek, nektek mi a franc bajotok van?!

0 Tovább
«
1234