És te melyik filmes apu vagy?

Anyám ilyennek hisz:

apa film lista

0 Tovább

Hogyan fegyelmezzünk idegen gyerekeket?

A mindennapos játszótéri csatározások egyik legtöbb kérdést felvető problémája, hogy mit lehet tenni, ha nem a mi, hanem a másik gyereke viselkedik minősíthetetlenül.

idegen gyerek szülő lista

0 Tovább

Mire vigyázzunk a céges karácsonyon?

Az Erzsébet utalványban számított bónuszok kiosztását követően csatak részegre issza magát mindenki, ami elkerülhetetlenül torkollik fénymásolón lebonyolított alkalmi szexuális együttlétekbe. Ismerős?

Rengeteg téveszme kering a céges karácsonyi partik körül. Kell-e tőle tartani? Mit szabad és mit nem? Tegyük tisztába a dolgokat!

5 tipp céges karácsony elé!


1) A hölgyek semmiképp ne érezzék kellemetlennek, ha már otthon a bugyijukból kihullik az ágazatvezető jeggyűrűje. Az év ezen szakaszában ez a legkonzervatívabb gyermek-játszóházat üzemeltető cégeknél is előfordul. Jelezzük valahogy a kollégának, hogy nálunk maradt az ékszer és diszkréten jutassuk vissza neki!

vállalkozás lista facebook tippek szex

2) Fontos, hogy ne várjuk folytatást január 1-től! Legyünk tisztában vele, ahogy azt a régi mondás tartja: ami a karácsonyi céges bulin történt, az a karácsonyi céges bulin is marad!

3) A marketingesekkel ne akarjunk versenyt inni! Főleg a nőkkel ne!!!

vállalkozás lista facebook tippek szex

4) Ha mégis túltoltuk a #mulatási-t és ráhánytunk a beszállítokkal kötött szerződéseket gyűjtő mappákra, amikből eredetileg a dobogót raktuk össze a karaoke-hoz, lehetőségeinkhez képest vegyünk részt a káreltakarításban!

Fontos ugyanakkor sem az erotikus tartalmú, sem az alkohollal összefüggésbe hozható túlkapásainkat NE TERHELJE LELKIISMERET-FURDALÁS! Az ünnepek után nem kell emiatt lehajtott fejjel elsuhannunk a pénzügyes kolléga mellett! A közmegegyezés egyértelmű az ilyen esetekre: soha nem beszélünk arról, ami a céges karácsonyon történt! Mindemellett igyekezzünk nem visszaélni ezzel!

5) Go offline! Tudom, durván hangzik, de NE csatlakozz a wifire, és KAPCSOLD KI a Facebook app-ot a mobilodon! Régen azt mondtuk, ne telefonálj az exednek részegen, ma pedig hogy ne posztolj részegen arról, hogy az ügyvezető mikulássapkát húzott a péniszére!

vállalkozás lista facebook tippek szex

És ne is fotózz, mondván, "jó lesz ez még később!" Találj valami kompromittálót év közben és zsarolj azzal, de ne a karácsonyi bulit használd fel az előmeneteledre, mert ez a legnagyobb illetlenség!


Ne bízd a véletlenre, kövess inkább a Facebookon is>>

0 Tovább

Facebook-oldalt kezelni vs. gyereket nevelni

Túl az első hónapon az első szó a köszöneté, hiszen cirka 40 ezer klikket számolhattam össze. A második (és ettől felfelé) viszont a hogyan-továbbé, hiszen egy percig se feledjétek, hogy nem azért osztok itt életmódtanácsokat, hogy nektek jobb legyen, hanem hogy nyerjek egy kilót.

lista facebook gyerek profit üzlet szülő online marketing vállalkozás

Ennek szellemében létre is hoztam egy Facebook rajongói oldalt:

facebook.com/CsoroApu

Illetve rögtön kapok az alkalman, mert rájöttem, hogy egy Facebook-oldal kezelése és a gyereknevelés megannyi tekintetben hasonlít egymásra. Íme közülük 10:

1) Ha először csinálod, elolvasol egy csomó how-to anyagot, szakirodalom tömkelegét, akár még előadásokra is eljárhatsz és természetesen megkérdezel a környezetedben mindenkit, akinek már van tapasztalata. Majd furán nézel, amikor konstatálod, hogy mindenki másra esküszik.

2) Később rájössz, hogy miért: mert nincs két ugyanolyan gyerek/fb-oldal, és mindegyik mást igényel.

0 Tovább

5 szexi magyar színésznő, akit el tudnánk képzelni Bond-lányként


1) Kerekes Vica

lista mozi csajok szex

Igazi femme fatale, megdöglesz érte. A vörös hajzuhatag és a diszkrét szeplők ráadásul egyfajta védjegyet képeznek nála, így még azt se mondhatjuk, hogy tucatszépség, akit bármikor le lehetne cserélni. Modern kori, a kisugárzásával és képességeivel maximálisan tisztában lévő Bond-lányként funkcionálna jól. Eva Green-típusnak mondanám, leszámítva, hogy Vica még szebb.

0 Tovább
«
12