A Facebook az oka Trump győzelmének? Ugyan már!

Van most ez a hisztis újságíró csürhe, amelyik minden ujjával a Facebookra mutogat, mondván, az oldal a dezinformálás kénköves melegágya, ilyenformán a médiabohóc Donald Trump elnökké választásának legfőbb felelőse. Mert hogy a platform az ő profin (nyilván hitelesen és elfogulatlanul) megírt cikkeit egy szinten kezelte azzal, ha valami önjelölt félhülye véleményvezér írt egy blogposztot arról, hogy Clinton pedofilokat rejteget a pincéjében, meg egyébként is földönkívüli. Gyerekek, ácsi...

0 Tovább

Kurva lesz-e a lányodból, ha Való Világot néz?

Jó tizenöt éve, amikor a magyar tévécsatornákon is megjelentek a reality show-k, egészen másképp álltunk még hozzá a műfajhoz. Akkor még egy relatíve szűk értelmiség réteg privilégiumának és feladatának számított nyavalyogni és felháborodni azon, miféle példát mutat ez a műsor a fiataloknak. Hogy az érvényesülés útja nem a tanulás és a munka, hanem faszkalapkodás a kamerák előtt. Aztán ez a szélmalomharc szépen lecsengett, a kritika lehetősége pedig demokratizálódott, ma már a legtöbb Való Világról szóló cikk alatti komment arról szól, hogy mi ez a mocsok. Ami számomra ebből érdekes, az erre adott újértelmiségi reakció: hogy vegyék már tudomásul, ez egy szórakoztató műsor, e szerint kell kezelni.

szex celeb paraszt

0 Tovább

Un-in-stal!

A ma reggeli be nem jelentett taxistüntetés résztvevői gyújtó hangú beszédekben követelték, hogy Putyin, Tarlós ésvagy Zrínyi Ilona azonnal szedje le az internetekről az Über alkalmazást. A megmozdulás szereplői követelik továbbá a Belváros-Szent Lélek tér-Hargita háromszögben az ingyen wifi fizetőssé tételét sőt különadóval sújtását.

paraszt profit üzlet

0 Tovább

#Princípium

Épp fényesítem a bocskorom az estebéd közeledtével, mikor elém lép az én énemnek az ő meghosszabbítása, a kisebbik. Hogy azt mondja, édesapám, mert tudja a rendet a kis porbafingó, édesapám, ha a bátyámnak van kistestvére, nekem miért nincsen?

Rögtön szakrális közeget teremtettem magam körül

és erről fonákkal értesítettem is az asszonyt, ami földre hullván, mint az áldás, a pörköltöt is elfelejtette felszolgálni, vadászni voltunk a minap, tudniillik, erdőkön-mezőkön űztük a szarvast, akárha eleink, a többi markos férfivalvel, két kezünk munkáját vállunkon hordva aztán, amely széles, mint a haza.

Te büdös, szólítom meg aztán a barmot, tudod te egyáltalán, mi az a princípium? De látom a mélysötét ostobaságot az arcán, hogy fogalma nincs. Majd az utódom jogos kérdésfölvetésén felbuzdulva a némbert azon pillanat hevében asztali áldásban részesítettem, ha értitek, hogy értem.

0 Tovább

Habi

gyerek paraszt anya

0 Tovább
«
12

Csóró Apu

blogavatar

Kockáztass, vállalkozz: csinálj gyereket!

De, motiválóblog.

csoroapu KUKAC gmail PONT com

Követők

Csóró Apu