Un-in-stal!

A ma reggeli be nem jelentett taxistüntetés résztvevői gyújtó hangú beszédekben követelték, hogy Putyin, Tarlós ésvagy Zrínyi Ilona azonnal szedje le az internetekről az Über alkalmazást. A megmozdulás szereplői követelik továbbá a Belváros-Szent Lélek tér-Hargita háromszögben az ingyen wifi fizetőssé tételét sőt különadóval sújtását.

paraszt profit üzlet

0 Tovább

Alapítsunk egyházat!

Megnéztem a moziban ezt a csientológus filmet, hát letettem a hajam majdnem. Mekkora ötlet! Ott a faszi, Doktor Humbug, aki lenyúlt pár freudista alaptételt a múltbéli lelki sérelmek elraktározódásáról, kicsit megforgatta ugyan, de épp csak az íze végett, majd kiköpte úgy, az jöjjön ki belőle, még a pszichológusok a kontárok. Igaz, pluszba mellé tett valami barométert, ami tétre-befutóra megmondja, ki mikor mennyire bántott meg (10-ből 8-szor anyád), hogy amiatt ma is fal felé fordulsz, és ezeket nyilván koccoltatni kell, köszönjük, hogy benézett, 1500 dollár lesz.

Igaza van a Táncoslábú Hollywoodi Sztárnak, ez a csávó ZSENI!

profit üzlet vallás film

0 Tovább

Facebook-oldalt kezelni vs. gyereket nevelni

Túl az első hónapon az első szó a köszöneté, hiszen cirka 40 ezer klikket számolhattam össze. A második (és ettől felfelé) viszont a hogyan-továbbé, hiszen egy percig se feledjétek, hogy nem azért osztok itt életmódtanácsokat, hogy nektek jobb legyen, hanem hogy nyerjek egy kilót.

lista facebook gyerek profit üzlet szülő online marketing vállalkozás

Ennek szellemében létre is hoztam egy Facebook rajongói oldalt:

facebook.com/CsoroApu

Illetve rögtön kapok az alkalman, mert rájöttem, hogy egy Facebook-oldal kezelése és a gyereknevelés megannyi tekintetben hasonlít egymásra. Íme közülük 10:

1) Ha először csinálod, elolvasol egy csomó how-to anyagot, szakirodalom tömkelegét, akár még előadásokra is eljárhatsz és természetesen megkérdezel a környezetedben mindenkit, akinek már van tapasztalata. Majd furán nézel, amikor konstatálod, hogy mindenki másra esküszik.

2) Később rájössz, hogy miért: mert nincs két ugyanolyan gyerek/fb-oldal, és mindegyik mást igényel.

0 Tovább

Mit ünneplünk 2015. október 21-én?

Míg a sok majom Marty McFly érkezésére vár, az igazi rajok a Sportfogadási Csalások Nemzetközi Világnapját ünneplik.

0 Tovább

Star Wars-jegyüzérkedés 4 lépésben!

"Rögtön utasítottam a gyereket, húzzon előre a sorban a hard core fanokhoz, kiabálja el magát, hogy "Az Episode I-nél nem készült jobb film az univerzumban!", aztán rohanjon el a Práter utca irányába. Bejött a csel: egy egész rohamosztag vette üldözőbe a kölköt, én pedig egyszeriben vagy 8 méterrel beljebb kerültem!"

0 Tovább
«
12