A Barbie-féle testképtorzulás

Miért nem lehetnek sikeresek hosszú távon a "valódi szépség" kampányok?

Barbie-effektusnak nevezzük azt, amikor a nők egy olyan eszményi testalkatot céloznak meg, amelynek elérése teljesen életszerűtlen. Magyarul olyan vékonyak akarnak lenni, mint a kifutók agyonéheztetett/hánytatott modelljei, a tévében csillogó ruhákban felvonuló celebek - és ezt a mintát már egészen kisgyermek korúk óta látják maguk előtt, hiszen a világ leghíresebb lányoknak készült gyerekjátéka, a Barbie baba is épp ilyen nádszálvékony. A kislányok tehát ijesztően korán, akár három-négy évesen szó szerint kezükhöz kapják a mintát, íme, így néz ki egy felnőtt nő.

Lószart néz így ki.

test testkép csajok marketing reklám

0 Tovább

A szexizmus vajon mi?

Észrevettétek, hogy mostanában úton-útfélen dobálóznak a szexista szóval? Mármint a neten, nyilván. Férfiak, nők, főként ha minősíteni akarnak reklámot, tévéműsort, politikai felszólalást, a jól bejáratott szitokszavak mellé most már kötelező jellegűen beleveszik, hogy szexista. Ez egy egészen új jelenség, mármint ennek a kifejezésnek az ilyen sűrű használata, szerintem még öt éve se vádolt senki cikkeket, videókat, plakátokat szexizmussal ilyen mértékben, míg most egyre több publicista (akik öt éve is publikáltak) és kommentelő (akik öt éve is kommenteltek) napi szinten odagépeli, hogy ez meg ez szexista.

reklám szex marketing csajok

0 Tovább

Tedd a fa alá egy pornósztár vagináját!

Kisbabás apukák számára lehet kifejezetten szép és hasznos karácsonyi ajándék Ashley Blue fenekének és nemi szerveinek élethű sextoy-mása.

video csajok marketing vállalkozás üzlet reklám szex

A Cyberskin Ashley Blue Pussy and Ass Masturbator remek megoldás a szülést követő hetekben, amikor anyunak sem egészségi állapota, sem hangulata nem megfelelő a szexuális együttléthez. Azzal gesztussal viszont, hogy egy pornósztár művagináját adja ajándékba férjének, nem csak az ünnepek meghittségéhez járul hozzá, de a szülés utáni válsághelyzetet is nagyban enyhíti.

A terméket maga a modell, Ashley Blue sokszoros AVN Award díjas színésznő mutatja be az alábbi videóban:


Még több remek tipp a Facebook-oldalamon>>

0 Tovább

Végre beszélhetünk a sz@rszagról

Kivel ne történt már meg, hogy a randivacsora után felmegy a nőhöz, de rájön a hascsikarás és olyan csomagot rak le a csaj wc-jében, hogy beindul tőle a tűzjelző!

online marketing video youtube reklám szar üzlet

Itt a piaci rés!

A Poo-Pourri nevű cégnél nem szarral gurítanak: új wc-illatosítójuknak komplett popdalt írtak és videoklipet forgattak hozzá, de olyat, amitől Taylor Swiftnek is beindul a bélmozgása.

Most találtam a YouTube-on, ha azt hitted, te már mindent láttál, akkor nézd meg ezt:

0 Tovább