Kamu a megbánós zsebtolvaj videója

Kering most ez a videó/gif a neten, amin egy "zsebtolvaj" egyszer csak "észreveszi", hogy felvette őt a biztonsági kamera, ezért inkább visszaadja a pénztárcát, aztán némán bocsánatért könyörög. Kár, hogy kamu.

Az egy dolog, hogy rázkódik a kamera, tehát valaki a kezében tartja, ami biztonsági kameránál ritkán fordul elő. De az ötletet egy alig pár hónapos felvétel szolgáltatta vicces barátainknak: ezen az augusztusi videón ugyanez a szituáció zajlik le, csak nagyságrendekkel hihetőbben előadva (1:22-nél veszi ki a zsebéből, és aztán...)

Semmi gond, mindenki lop, a neten pedig pláne kifizetődő lenyúlni az ötleteket, hiszen a lájkolók töredéke jön csak rá, hogy nem eredeti az ötlet. Erről itt írtunk bővebben.

További sok-sok másolt és eredeti tartalom a Facebook-oldalamon: facebook.com/csoroapu

0 Tovább

Így reagált az internet a Batman v Superman előzetesre!

film social marketing

0 Tovább

Miért kellene mindig eredeti tartalmat posztolnod?

Láttam itt a reblogon, hogy elindult némi eszmefuttatás, milyen tartalmat kell/illik előállítania annak, aki labdába akar rúgni bloggerként, kiváltképp, ha versenyről van szó. Az egyik rendre - és okkal - visszatérő téma az eredeti kontent kérdése, amelyre a versenykiírás is utal, persze inkább jótanácsként.

De miért kell annyira félni a másolt tartalomtól?

Először is jelöljük ki a kereteket: lehetőségeink széles skálájának egyik végét a blogger ultraoriginál mindennapi hódításaim kétflekken féle eredet(haha)történetek jelentik, míg a másik véglet a macska fél az uborkától 234 ezredik megosztása. De várjunk csak… mi van, ha adott közönséget jobban érdeklik a macskák?

via GIPHY

Van egy rossz hírem: nincs általánosan jó vagy rossz kontent. Szinte mindennek megvan viszont a közönsége.

0 Tovább

Amiről a közösségi média szakemberek nem beszélnek!

Elkészült az eddigi legátfogóbb infografika arról, milyen időpontokban érdemes posztolni a Facebookon és az egyéb közösségi média felületeken! Nem fogod elhinni!!!

0 Tovább