Ez a baj a fiatalokkal!

Lusták, beképzeltek, önzőek és egyáltalán: életképtelenek - ez az úgynevezett Y-generációval szemben legtöbbet megfogalmazott kritika. És minderről persze az Internet tehet.

gyerek szülő internet youtube video

0 Tovább

Legjobb használtautó hirdetés ever

Eladóvá vált anyámék francia szarja - kezdi hirdetését a Jófogáson egy hirdető, és hasonló stílusban is folytatja. Egy Renault-ra gondol egyébként, ha ez nem lenne világos. A szöveg önmagában műalkotás, Örkényt juttathatja eszünkbe elsősorban, főként az ilyen mondatok miatt: "Törve sosem volt, bár idén nyáron egy paraszt kombájnos meghúzta a bal első részét, amit amikor apám meglátott, letérdelve 2 órán keresztül zokogott." :D

A hirdetés azóta törölve lett, de a cachékból elő lehetett varázsolni, gyorsan rögzítettem:

üzlet szülő marketing

üzlet szülő marketing

üzlet szülő marketing

0 Tovább

Szabad erről beszélni?

Észrevettétek, hogy az anyaság/apaság árnyoldalairól szóló cikkek szinte kivétel nélkül úgy fejeződnek be, hogy "Persze imádom a gyerekeimet és mindemellett rengeteg örömet adnak"? Mintha a cikkíró, aki épp elkeseredetten kiöntötte a lelkét, az életét átmenetileg, de határozottan megnyomorító másállapot miatt, egyszeriben azon kapná magát, úristen, miket beszélek?! Mit fognak rólam gondolni? Hogy panaszkodhatok valamire, ami az_élet_legnagyobb_csodája?! És megpróbálná gyorsan ellensúlyozni az addigiakat.

gyerek szülő szabadság

0 Tovább

Hogyan fegyelmezzünk idegen gyerekeket?

A mindennapos játszótéri csatározások egyik legtöbb kérdést felvető problémája, hogy mit lehet tenni, ha nem a mi, hanem a másik gyereke viselkedik minősíthetetlenül.

idegen gyerek szülő lista

0 Tovább

A férfi olyan, mint a víz...

Ne feledjétek a régi szicíliai közmondást:

0 Tovább
«
12