Januári gondolatok

0 Tovább

Szex szabadesés közben?!

Oké, lehet, hogy én már öreg vagyok pár dologhoz, de ez most komoly? A videó tanulsága szerint a pornóipar továbbra is keresi az "új lehetőségeket", és nemrég meg is találta azt, méghozzá az extrém sporttal való, hát, együtthálásban.

Ezen a videón a szereplők elmesélik, miként született a jelenet, amelyben a fiú és a lány még a repülőn nekiállnak szeretkezni, kiugranak, zuhannak pár kilómétert, majd laza ejtőernyőzéssel földet érnek - mindeközben élvezik egymás testét. Eszem megáll!

Hát ha ettől sem követsz be a Face-en, akkor nem tudom, mitől:

http://facebook.com/CsoroApu

0 Tovább

Kurva lesz-e a lányodból, ha Való Világot néz?

Jó tizenöt éve, amikor a magyar tévécsatornákon is megjelentek a reality show-k, egészen másképp álltunk még hozzá a műfajhoz. Akkor még egy relatíve szűk értelmiség réteg privilégiumának és feladatának számított nyavalyogni és felháborodni azon, miféle példát mutat ez a műsor a fiataloknak. Hogy az érvényesülés útja nem a tanulás és a munka, hanem faszkalapkodás a kamerák előtt. Aztán ez a szélmalomharc szépen lecsengett, a kritika lehetősége pedig demokratizálódott, ma már a legtöbb Való Világról szóló cikk alatti komment arról szól, hogy mi ez a mocsok. Ami számomra ebből érdekes, az erre adott újértelmiségi reakció: hogy vegyék már tudomásul, ez egy szórakoztató műsor, e szerint kell kezelni.

szex celeb paraszt

0 Tovább

A férfi bukása

bukás szex apa gyerek

Nincs nagy kapcsolatom a mai tinikkel, nem mondhatom, hogy nagyon ismerem az életfelfogásukat. Az én gyerekeim még óvodáskorúak, a haveri köröm pedig hozzám hasonlóan késő harmincas-kora negyvenes családapákból, elváltakból és örök facérokból áll. Az viszont feltűnt, hogy egyre több helyen írnak arról, hogy az 1990 után születtek tömegesen nyújtják ki a gyerekkort azzal, hogy nem akarnak elköltözni a szüleiktől, és inkább néznek online pornót, mint hogy megpróbálkozzanak felszedni egy lányt.

Gyerekek, nektek mi a franc bajotok van?!

0 Tovább

A szexizmus vajon mi?

Észrevettétek, hogy mostanában úton-útfélen dobálóznak a szexista szóval? Mármint a neten, nyilván. Férfiak, nők, főként ha minősíteni akarnak reklámot, tévéműsort, politikai felszólalást, a jól bejáratott szitokszavak mellé most már kötelező jellegűen beleveszik, hogy szexista. Ez egy egészen új jelenség, mármint ennek a kifejezésnek az ilyen sűrű használata, szerintem még öt éve se vádolt senki cikkeket, videókat, plakátokat szexizmussal ilyen mértékben, míg most egyre több publicista (akik öt éve is publikáltak) és kommentelő (akik öt éve is kommenteltek) napi szinten odagépeli, hogy ez meg ez szexista.

reklám szex marketing csajok

0 Tovább
«
1234