Terhesek és szexik

Tedd a szívedre a kezed és úgy kommenteld: rohannál neki az éjszaka közepén fagyiért/kovászos uborkáért vagy igen? TOP 15 terhesen szexis celebfotó a klasszikus Demi Moore-tól Britney Spears és Kim Kardashian pocakján át Pirner Almáig!

A mai napig nincs konszenzus, hogy a nőiség, a természetesség, hovatovább a feminizmus - jóllehet részleges - diadala, vagy aprópénzre váltott magánélet, a legalanatasabb fajtából.

Hát most se fogjuk eldönteni!

1. Demi Moore

celeb terhes lista szex

0 Tovább

Ne most csinálj gyereket, ha látni akarod a foci Eb-t!

A héten talán kiderül, ott lesz-e a magyar válogatott is a foci Eb-n, te pedig ha nem szeretnél a döntő közvetítése alatt medvebocs-mintás plüss rugdalózók közül válogatni a tévé előtt, fogadd meg az alábbi tanácsokat!

Beléptünk ugyanis a Vörös Zónába, vagyis az aktuális labdarúgó Eb/vb-t megelőző 9. hónapba. Innentől számítva tehát 1-3 hónapig semmilyen, de tényleg semmilyen körülmények között

ne_ejts_teherbe_senkit!

terhes futball tippek

Tehát!

1) Fokozattan ügyeljünk a hétvégi bebaszások alkalmával, hogy ne legyenek körölöttünk nők! Barátom! Ha alkoholos befolyásoltság alatt állsz és úgy érzed, nem vagy biztos magadban vagy az óvszeredben, azonnal hagyd faképnél az asztal alá részegedett helyi Micikét, ülj be az autódba és padlógázzal tépjél haza, mielőtt még valami bajt csinálsz!

2) Jóval nehezebb dolguk van azoknak, akik már párkapcsolatban, ne adj isten házasságban élnek és nőjükkel - szaknyelven szólva - próbálkoznak!

Figyeljünk egymásra! Ilyenkor nyújtsunk támaszt és alibit a másiknak! Az ovuláció idején, ha kell, életünkre is megesküdve igazoljuk, hogy barátunk túlórázik, sőt külföldi tanulmányútra kötelezték! Ha a barátunk aszfaltozó, mondjuk, hogy a cserediákok mintájára cseremunkás projektben vesz részt, ez egy új dolog, az Eu-ban most nagyon megy! TIPP: kérjünk meg valakit, hogy írjon egy szócikket a cseremunkás projektről a wikipédiára!

3) Kerek-perec mondjuk azt, hogy szeretőnk van. Még jobb, ha férfi! Elsőre durvának tűnik, de hatásos. A cél ez esetben a tűzoltás, valahogy ki kell bekkelnünk, míg a naptár novemberbe, de inkább decemberbe fordul. Később még ráérünk kigondolni, hogy mivel magyarázzuk meg a félrelépést.

Add tovább a tanácsokat, valakinek valahol szüksége van rá! Figyeljünk egymásra, mert mi egy Közösség vagyunk!

0 Tovább