Keress annyit az EB-n, mint egy válogatott focista!

Tegnap megvolt tehát a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság sorsolása, immár tudjuk, hogy ki kivel játszik a csoportmeccsek alatt. Minket persze elsősorban az érdekel, hogy

nekünk hogyan lesz ebből pénzünk!

futball üzlet franciaország sportfogadás tippek

0 Tovább

Mire vigyázzunk a céges karácsonyon?

Az Erzsébet utalványban számított bónuszok kiosztását követően csatak részegre issza magát mindenki, ami elkerülhetetlenül torkollik fénymásolón lebonyolított alkalmi szexuális együttlétekbe. Ismerős?

Rengeteg téveszme kering a céges karácsonyi partik körül. Kell-e tőle tartani? Mit szabad és mit nem? Tegyük tisztába a dolgokat!

5 tipp céges karácsony elé!


1) A hölgyek semmiképp ne érezzék kellemetlennek, ha már otthon a bugyijukból kihullik az ágazatvezető jeggyűrűje. Az év ezen szakaszában ez a legkonzervatívabb gyermek-játszóházat üzemeltető cégeknél is előfordul. Jelezzük valahogy a kollégának, hogy nálunk maradt az ékszer és diszkréten jutassuk vissza neki!

vállalkozás lista facebook tippek szex

2) Fontos, hogy ne várjuk folytatást január 1-től! Legyünk tisztában vele, ahogy azt a régi mondás tartja: ami a karácsonyi céges bulin történt, az a karácsonyi céges bulin is marad!

3) A marketingesekkel ne akarjunk versenyt inni! Főleg a nőkkel ne!!!

vállalkozás lista facebook tippek szex

4) Ha mégis túltoltuk a #mulatási-t és ráhánytunk a beszállítokkal kötött szerződéseket gyűjtő mappákra, amikből eredetileg a dobogót raktuk össze a karaoke-hoz, lehetőségeinkhez képest vegyünk részt a káreltakarításban!

Fontos ugyanakkor sem az erotikus tartalmú, sem az alkohollal összefüggésbe hozható túlkapásainkat NE TERHELJE LELKIISMERET-FURDALÁS! Az ünnepek után nem kell emiatt lehajtott fejjel elsuhannunk a pénzügyes kolléga mellett! A közmegegyezés egyértelmű az ilyen esetekre: soha nem beszélünk arról, ami a céges karácsonyon történt! Mindemellett igyekezzünk nem visszaélni ezzel!

5) Go offline! Tudom, durván hangzik, de NE csatlakozz a wifire, és KAPCSOLD KI a Facebook app-ot a mobilodon! Régen azt mondtuk, ne telefonálj az exednek részegen, ma pedig hogy ne posztolj részegen arról, hogy az ügyvezető mikulássapkát húzott a péniszére!

vállalkozás lista facebook tippek szex

És ne is fotózz, mondván, "jó lesz ez még később!" Találj valami kompromittálót év közben és zsarolj azzal, de ne a karácsonyi bulit használd fel az előmeneteledre, mert ez a legnagyobb illetlenség!


Ne bízd a véletlenre, kövess inkább a Facebookon is>>

0 Tovább

Mit tegyünk, ha sír a gyerek?

apa gyerek baba tippek

0 Tovább

Mégis kit zavar a nagy fenék?

Van pár dolog a női divatban, amit mi férfiak képtelenek vagyunk megérteni. De ami azt illeti, nem is nagyon szoktunk gondolkodni rajta. Itt ez a fenékméret kérdése is, amivel kapcsolatban egy nőt viszonylag könnyen a sírásig lehet sérteni, mintha a lelkük manifesztálódna a csípőtájon.

motiváció tippek csajok szex

A "kis fenék = jó, nagy fenék = rossz" úgy lett alaptétel a szexiség kiskátéjában, hogy a férfiakat, mint általában, senki nem kérdezte. A nők ezt kitalálták, mint egyébként is ezt az egész karcsúság-fétist és egy részük testi-lelki tortúrának teszi ki magát, hogy egy általa ideálisnak gondolt szint alatt tartsa a méretszámokat, más részük pedig az utcára is fél kimenni, mert szégyelli a seggét.

0 Tovább

Ne most csinálj gyereket, ha látni akarod a foci Eb-t!

A héten talán kiderül, ott lesz-e a magyar válogatott is a foci Eb-n, te pedig ha nem szeretnél a döntő közvetítése alatt medvebocs-mintás plüss rugdalózók közül válogatni a tévé előtt, fogadd meg az alábbi tanácsokat!

Beléptünk ugyanis a Vörös Zónába, vagyis az aktuális labdarúgó Eb/vb-t megelőző 9. hónapba. Innentől számítva tehát 1-3 hónapig semmilyen, de tényleg semmilyen körülmények között

ne_ejts_teherbe_senkit!

terhes futball tippek

Tehát!

1) Fokozattan ügyeljünk a hétvégi bebaszások alkalmával, hogy ne legyenek körölöttünk nők! Barátom! Ha alkoholos befolyásoltság alatt állsz és úgy érzed, nem vagy biztos magadban vagy az óvszeredben, azonnal hagyd faképnél az asztal alá részegedett helyi Micikét, ülj be az autódba és padlógázzal tépjél haza, mielőtt még valami bajt csinálsz!

2) Jóval nehezebb dolguk van azoknak, akik már párkapcsolatban, ne adj isten házasságban élnek és nőjükkel - szaknyelven szólva - próbálkoznak!

Figyeljünk egymásra! Ilyenkor nyújtsunk támaszt és alibit a másiknak! Az ovuláció idején, ha kell, életünkre is megesküdve igazoljuk, hogy barátunk túlórázik, sőt külföldi tanulmányútra kötelezték! Ha a barátunk aszfaltozó, mondjuk, hogy a cserediákok mintájára cseremunkás projektben vesz részt, ez egy új dolog, az Eu-ban most nagyon megy! TIPP: kérjünk meg valakit, hogy írjon egy szócikket a cseremunkás projektről a wikipédiára!

3) Kerek-perec mondjuk azt, hogy szeretőnk van. Még jobb, ha férfi! Elsőre durvának tűnik, de hatásos. A cél ez esetben a tűzoltás, valahogy ki kell bekkelnünk, míg a naptár novemberbe, de inkább decemberbe fordul. Később még ráérünk kigondolni, hogy mivel magyarázzuk meg a félrelépést.

Add tovább a tanácsokat, valakinek valahol szüksége van rá! Figyeljünk egymásra, mert mi egy Közösség vagyunk!

0 Tovább