Ez a baj a fiatalokkal!

Lusták, beképzeltek, önzőek és egyáltalán: életképtelenek - ez az úgynevezett Y-generációval szemben legtöbbet megfogalmazott kritika. És minderről persze az Internet tehet.

gyerek szülő internet youtube video

0 Tovább

Kamu a megbánós zsebtolvaj videója

Kering most ez a videó/gif a neten, amin egy "zsebtolvaj" egyszer csak "észreveszi", hogy felvette őt a biztonsági kamera, ezért inkább visszaadja a pénztárcát, aztán némán bocsánatért könyörög. Kár, hogy kamu.

Az egy dolog, hogy rázkódik a kamera, tehát valaki a kezében tartja, ami biztonsági kameránál ritkán fordul elő. De az ötletet egy alig pár hónapos felvétel szolgáltatta vicces barátainknak: ezen az augusztusi videón ugyanez a szituáció zajlik le, csak nagyságrendekkel hihetőbben előadva (1:22-nél veszi ki a zsebéből, és aztán...)

Semmi gond, mindenki lop, a neten pedig pláne kifizetődő lenyúlni az ötleteket, hiszen a lájkolók töredéke jön csak rá, hogy nem eredeti az ötlet. Erről itt írtunk bővebben.

További sok-sok másolt és eredeti tartalom a Facebook-oldalamon: facebook.com/csoroapu

0 Tovább

Márpedig győztünk

Az emlékévre készült 56-os imázsfilm fő motívuma, hogy a földmunkástól Csányi Sanyiig mindenki köszönetet mond a hatvan évvel ezelőtti hősöknek, amiért ma szabadon élhetünk.

Izgalmas látni, hogyan változik '56 megítélése, ahogy telnek az évek.

Én például eddig tökre úgy tudtam, hogy a forradalom elbukott és további bő három évtizedig maradtak a komcsik.


Akiket aztán csak a Szovjetunió felbomlása, a keleti blokk felszámolása stb.-nek köszönhetően sikerült kipucolnunk.

Még a végén kiderül, hogy az István, a királyban sem utópiát ír le a Bill szövege, hanem a frankót, amikor azt énekli:

"Mohácsnál győzni fogunk,
Dózsa lesz György királyunk,
Nagyhatalom századokon át.

Rákóczi világot hódít,
Kossuth-tal valóra válik
A Duna-menti Köztársaság. "

0 Tovább

M.I.L.F., vagyis: MIaLóF***?!

Én kulturálisan alulképzett vagyok, de ez a Fergie nevű nő most miről, mi ellen, mit parodizálva énekel M.I.L.F. $ című slágerében? Amúgy csöcs.

0 Tovább

Nagy Feró 70 éves!

Annyit szomorkodtunk mostanában rocksztár fronton, épp itt az ideje a mulatságnak! Főleg, ha magyar az ikon: Nagy Feró a mai napon ünnepli - atyaisten! - 70. születésnapját!

zene youtube

Az első, amit gyerekként apámtól megtanultam, hogy a Beatrice a legeslegjobb a Föld kerekén. Ehhez azóta is igyekszem tartani magam, még ha az elmúlt bő 20 évben nem is termett látszólag olyan sok babér a legnagyobb hazai rockbanda számára. De tényleg nem termett?

Először is lépjünk hátra az időben!

A hetvenes években Nagy Feró beházasodott a diszkóritmusra született Beatrice zenekarba, majd hamarosan saját képére formálta. Az üveggömb-korszakból ma már csak a Gyere, kislány, gyere c. slágerre emlékszünk, de nem azért mert olyan nagy szám lett volna, hanem mert a későbbi rockfordulat tükrében marha nagy poén lett előkaparni az archívumokból. Aztán a '90-es években rögzült az agyakban, később a Bëlga is feldolgozta és itt van velünk azóta is:

0 Tovább
«
12