M.I.L.F., vagyis: MIaLóF***?!

Én kulturálisan alulképzett vagyok, de ez a Fergie nevű nő most miről, mi ellen, mit parodizálva énekel M.I.L.F. $ című slágerében? Amúgy csöcs.

0 Tovább

Koreai óvisok Ramonest énekelnek

Én ezt megkönnyeztem :-)))))))

0 Tovább

Nagy Feró 70 éves!

Annyit szomorkodtunk mostanában rocksztár fronton, épp itt az ideje a mulatságnak! Főleg, ha magyar az ikon: Nagy Feró a mai napon ünnepli - atyaisten! - 70. születésnapját!

zene youtube

Az első, amit gyerekként apámtól megtanultam, hogy a Beatrice a legeslegjobb a Föld kerekén. Ehhez azóta is igyekszem tartani magam, még ha az elmúlt bő 20 évben nem is termett látszólag olyan sok babér a legnagyobb hazai rockbanda számára. De tényleg nem termett?

Először is lépjünk hátra az időben!

A hetvenes években Nagy Feró beházasodott a diszkóritmusra született Beatrice zenekarba, majd hamarosan saját képére formálta. Az üveggömb-korszakból ma már csak a Gyere, kislány, gyere c. slágerre emlékszünk, de nem azért mert olyan nagy szám lett volna, hanem mert a későbbi rockfordulat tükrében marha nagy poén lett előkaparni az archívumokból. Aztán a '90-es években rögzült az agyakban, később a Bëlga is feldolgozta és itt van velünk azóta is:

0 Tovább

Így kell visszatérni - örökre

Jó sokat kellett ma reggel görgetni a Facebookon az első posztig, ami nem Saul fia győzelméről vagy David Bowie haláláról szól. Utóbbi hír is elsőként ezen a felületen jelent meg, a zenész hivatalos oldalán - ide kattintva találod a bejegyzést.

zene

0 Tovább

Dr. Dre & Eminem feat. Zelk Zoltán

video zene

A Mikulás és a hóember című verses mese milyen szépen simul bele a Guilty Conscience-be!

0 Tovább