Van pár dolog a női divatban, amit mi férfiak képtelenek vagyunk megérteni. De ami azt illeti, nem is nagyon szoktunk gondolkodni rajta. Itt ez a fenékméret kérdése is, amivel kapcsolatban egy nőt viszonylag könnyen a sírásig lehet sérteni, mintha a lelkük manifesztálódna a csípőtájon.

motiváció tippek csajok szex

A „kis fenék = jó, nagy fenék = rossz” úgy lett alaptétel a szexiség kiskátéjában, hogy a férfiakat, mint általában, senki nem kérdezte. A nők ezt kitalálták, mint egyébként is ezt az egész karcsúság-fétist és egy részük testi-lelki tortúrának teszi ki magát, hogy egy általa ideálisnak gondolt szint alatt tartsa a méretszámokat, más részük pedig az utcára is fél kimenni, mert szégyelli a seggét.

 

De miért szégyelli ezt bárki is?!

Alapvetően azt gondolom, hogy akinek nem tetszik a feneke, az persze, tegyen ellene. De jobb, ha tudja, hogy ő maga az, akinek elsősorban nem tetszik, mások ezzel nem törődnek ám olyan nagyon. És a mozgásnak meg az egészséges táplálkozásnak valóban van egy halom remek élettani hatása, szóval hajrá! De ne hazudjunk egymásnak, a legtöbben nem ezért csinálják. Hanem mert látta, hogy „az a ribanc a címlapon” bezzeg nincs elhízva és irigyli ezt tőle. A nők egymást veszik alapul, nem a férfiak szépérzékét, így lesz ebből lose-lose szituáció. Ennyi erővel viszont versenyezhetnétek távolugrásban is, ha a végső motiváció nem az, hogy kívánatosabbá tegyék magukat. Mert mi férfiak például ezért akarunk jól kinézni, nem pedig egymás miatt.

Vagy akár el is fogadhatnák, hogy egy egészségesen kerek fenék sokkal izgatóbb, mint hinnék.

Nem érdemes most direkt szélsőségekkel kontrázni, olyat bárki hülye tud. Általánosságban viszont igenis elmondható, hogy a teltebb formák mindig nagyobb népszerűségnek örvendenek a férfiak körében, mint a kifejezetten sovány nők. Nyilván korszakok, sőt kultúrák közt is vannak változások, elég, ha a reneszánsz kifejezetten húsos nőideálját említjük, vagy az európai/amerikai afro közösségek butt-mániáját. Hiszen az afrikai származású hölgyek testalkatára sokkal inkább jellemző az európaihoz képest nagyobb fenék – vagyis nem arról van szó, hogy többet zabálnak vagy ülnek egy helyben, hanem olyasmi ez, mint mondjuk a gyapjas haj. (Hogy egy másik, a fekete férfiakra jellemző sztereotípiát már ne is említsünk.) Ezért aztán nagyon gyakran a fehér nőkben is kifejezetten ezt keresik.

Pedig azt hinné az ember, már mindenki előtt világos, hogy az a nőideál, amit a divatlapok photoshopolt képein, és sztárokkal foglalkozó magazinműsorokban látsz a tévében – nem igazi. Olyan nincs. Legalább is úgy, ahogy te, aki szégyelled a plusz 5-8-10 kilódat, elképzeled ezeket a szexikonokat, olyan formában nem léteznek. Mert meglehet, hogy történetesen semmilyen optikai csalás nincs és tényleg 43 kiló a csaj - de milyen áron? Valószínűleg hiába csavar az ujja köré bárkit, mert olyan lelki roncs, hogy orgazmusra se képes szegény.

Akkor meg minek?

Tudjátok, mi a szexi? Ha egy nőn azt látni, hogy szereti a szexualitást, nem pusztán magát az aktust, de a külsőségeit, az azt övező kommunikációt és mindezt nem fél használni.

Szerintetek melyik nő a kívánatosabb, amelyik görcsöl az alakja miatt és csőszárú nadrággal meg garbóval tagadja azt, vagy akin van 15 kiló "felesleg", de harisnyát húz, csizmát, szoknyát és mélyen vágott felsőt? Mert ez utóbbi magára vonzza a tekintet, a mosolya pedig ott is tartja azt. Mert őrá azt mondom magamban, ennek a nőnek aztán van kedve a szegszhez, és nem lesz egy fatuskó az ágyban. A másikra meg nem mondok semmit, mert tapétának öltözve bebújt a fal mellé és nem veszem észre, hogy ott van a helyen.

Soha ne szégyelld a kilókat és formákat, legyél nyitott és életvidám – mert az a legszexibb!